Jaap van Deurzen

SPREKER /  MEDIATRAINER /  DAGVOORZITTER.

Jaap van Deurzen is:

Spreker, dagvoorzitter en mediatrainer. 

Spreker, dagvoorzitter en mediatrainer. 

Er is altijd één constante: MENSEN.

Soms verleid ik ze via een interview om zelf hun verhaal te vertellen. Tijdens mediatrainingen geef ik dan tips hoe ze dat het beste aan kunnen pakken. De focus ligt altijd op authenticiteit: Wees je zelf!

 

Als dagvoorzitter ben ik natuurlijk heel gefocust maar is humor ook een belangrijk wapen. Het is mijn doel om van een congres of een bijeenkomst een groot succes te maken. Het gaat daar vooral bij om alert te zijn en altijd de juiste, inhoudelijke vragen te stellen.

Als spreker neem ik u mee in de geschiedenis van de afgelopen dertig jaar. Aan de hand van reportages vertel ik hoe een rampen-en oorlogsjournalist werkt.